Ezt a hirdetést archiválták.

AKAI - MPD32 Újszerű Állapotban eladó

Egyházasrádóc
5 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4202552
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó AKAI - MPD32 midi / pad kontroller, gyári dobozával és tartozékaival. Állapota kifogástalan, alig használt - szekrényben tárolt.
 
Termék ismertető:
Az MPD32 az AKAI Pro legfejlettebb velocity érzékeny pad kontrollere zenészek és DJ-k számára. Az ipari standard MPC széria nyomán került modellezésre, az MPD32 a leghasználhatóbb, és leginkább kifejező szoftver kontroller, amely a piacon fellelhető.
16 darab velocity és nyomás érzékeny eredeti MPC pad biztosítja az ipar legkifinomultabb érzését és kifejezésmódját.

Négy kiválasztható bank áll rendelkezésre, ezért 64 pad használható a 8 társítható faderrel, 8 társítható kapcsolóval, valamint a 8 társítható 360°-ban forgatható gombbal, amely átviszi a MIDI érték változásokat is, ezáltal biztosítva szabad kezet a szárnyaló fantáziának.
Három kiválasztható kontroll bank bővíti ki a rendelkezésre álló faderek, gombok és forgók számát egyenként 24-re. Két társítható lábkapcsoló bemenet és expression pedál bemenet által a társítható szabályzók száma eléri a 75-öt, a legtöbbet bármely pad kontrollernél.
Az MPD32 transport parancsokat is tartalmaz DAW/szekvenszer kontrollerekkel történő használathoz. Az MPD32 teljesen programozható kontroller és multi funkciós szabályzó egység, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen produkciós és előadói környezetbe.

Elhelyezkedés
Egyházasrádóc

 
Elhelyezkedés
Egyházasrádóc